Poštovani korisniče,

Registracijom na web stranici Gi Group Srbija automatski postajete registrovani korisnik Wyser Srbija web stranice. Korišćenjem identične e-mail adrese i šifre možete pristupiti Vašem nalogu na obe stranice.

Da biste postali naš kandidat, neophodno je da se registrujete kao korisnik. Nakon što registrujete svoje korisničko ime (E-mail) i lozinku, potrebno je da se prijavite na sistem i da na stranici Profil kreirate svoju online biografiju. Ovaj proces podrazumeva popunjavanje online formulara uz koji je potrebno da priložite i svoju biografiju u MS Word ili Adobe Acrobat formatu. Poželjno je da priložite dve verzije biografije – na engleskom jeziku i na srpskom jeziku.

Pored toga što će na ovaj način vaša biografija biti trajno sačuvana u našoj bazi, ovim postupkom vam je omogućeno i da se prijavljujete na aktuelne konkurse.

Registracija u bazu kandidata kompanije Gi Group Srbija je besplatna i pruža vam mogućnost da po potrebi menjate ili dopunite svoje podatke, čime povećavate šansu da vaša biografija bude uzeta u obzir za nove konkurse.

Ukoliko imate tehničkih problema prilikom registracije ili prijave na sistem, molimo vas da kontaktirate našu tehničku podršku putem adrese it.support@gigroup.com.

PROPISI O OBRADI LIČNIH PODATAKA

Ko je kontrolor podataka?
Gi Group HR Solutions d.o.o, Maglajska 10, 11000 Beograd

Kako da kontaktiram službenika za zaštitu podataka?
Lice za zaštitu podataka o ličnosti je Nada Jakovljević čiji kontakt podaci su:
Email               dataprotection@gigroup.com
Telefon            +381 11 4405001

Ko obrađuje moje podatke?
Podatke će obrađivati zaposleni ili saradnici koji su izričito ovlašćeni za to.
Podaci će se prosleđivati trećim stranama, uključujući kompanije i entitete koji su klijenti, Ministarstvo rada, javne organe vezano za aktivne politike za zaposlenje ili mere, ostale tržišne operatere u slučaju partnerstva i kompanije grupe u Italiji ili u inostranstvu.
Podatke će obrađivati strane koje ove podatke vrše u naše ime, uključujući kompanije koje pružaju usluge upravljanja sajtom, usluge upravljanja bazom podataka o kandidatima i održavanja iste, kompanije za slanje poruka i kompanije za istraživanje tržišta.


Da pročitate prošireno informativno obaveštenje, kliknite ovde